söndag 11 oktober 2009

Helga vilodagen .. in your dreams.. Hehehe nej knappast . för en okristlig typ som mej hädas det friskt en dag som denna ..Mitt på blanka söndagen städas det o fejas de som om det vore vilken dag som helst, inte bara de , det jobbas också..
Dotter har varit på dans uppvisning, hon undkommer inte guds vrede hon heller . den enda som torde klara sej är jonas, han vilar tryggt i soffan med glorian skinande blank som en sann kristen..
Nåja vi får tids nog betala priset . Sankte per, den lille sadisten, kommer en vacker dag få still sin blods törst den saken är temmerligen klar..

kampen mot dammråttorna vans .
Till tonerna av en ilsket vrålande dammsugare svinga jag med en brutalitet som gränsa till det outhärdliga mitt dödliga vapen . kampen va ojämn. Fienden splittrades snabbt och flydde skrikande mot hörnen.. Med en snabb rörelse befann jag mej snart i fiendes flykt väg , åter igen lät jag Hugin sjunga sin dödliga sång och en efter en förintades fienden till slaget var vunnet .
Det enda som hördes var dammråtte ledarens kvävda hulkande när han bad om nåd… med iskall stämma deklarera jag .. En kapten följer sitt skepp i djupet, en ledare på slagfältet följer sina krigare i döden . sen tystnad... En bedövande tystnad.

Ett annat slag som utkämpades var det mot Dansken . Lagerbäcks mannar visa inte krigarens beslutsamhet ..Därför får dom också på skälvaste vilodagen bära skammens tunga ok..
När dansken visa bringan vek svensken ner sej .. jösses ..tulle lille ..Nog om denna sorgliga historia. Sydafrika får klara sej utan oss o det går säkert bra ..

Dotters entré i vuxen värden avlöpte till farsan belåtenhet, inga komplikationer. en faders oro för sin dotters sedlight vet inga gränser .. men som sagt det kanske inte ska oroas än. Men blotta tanken eller ordet ungdomsgård kan få vilken mild far som helst att sova med revolvern under kudden ..
En annan glad nyhet är att jag fått klartecken från jobbet . pengarna finns, så i veckan blir det kamera köp.. jiiippii ...ska bli sååå kul.. äntligen ,, har ju fundrat nåra år nu , så det är väl på tiden att det koms til skott .

Vad kan det ha hänt mer för interesant en dag som denna tro,, tja i Norge fejas det säkert för fullt.. prominent besök på gång där vet ni,., på skammens hög borg , Norska Nobbelinstetutet kilas det runt o ryggdunkas, och glädjen vet inga gränser likt små barn på julafton tisslas det o tasslas . vem ska få sitt till vänster om presidenten vem ska få sitta sen . hoppas det blir jag hoppas hoppas . kung olav står säkert framför spegeln o övar upp tupp kammen.. .. Mette Marit är väl hög som vanligt o fattar förmodligen ingen ting . Ola norman däremot har nog stoppat huvet i torsk lådan röd av skam.. stackars Norge som måste stå ut med dessa pajaser .. kunde inte låta bli hehehe . Bara måste ge töntarna i broder landet en känga ..
nu känns det som jag kräkts färdigt för i dag . jepp magen känns tom. allt tillbelåtenhet .

Glöm inte fader vår . Annars blir det skärselden.. Den är inte att leka med ..
Natti natti sussa sött
stefan

1 kommentar:

  1. haha! Gillar ditt sätt att berätta...
    men väntar på lite bilder på din blogg?!

    SvaraRadera