onsdag 7 oktober 2009

Det vi trodde va sant

Vissa dagar får man sina föreställningar rubbade,. Det man trodde va sant visar sej va helt fel eller åtminstone inte riktigt vad man trodde ...

Idag är det en sån dag.

Satt som vanligt med en kopp kaffe o bläddra lite förstrött i Metro..
Mest annonser ,men där emellan en o annan artikel på lätt läst svenska, allt för att den morgon trötte resenären ska få sej en liten inblick i världs händelserna under dom mest störande omständigheter.perfekt ..

En självklar nyhet är såklart "Rånet", sen får vi veta att fru winberg har bjudit gräddan på kasino fest, som om det skulle va nått nytt ...socialstyrelsen har konstaterat att barn läkaren inte gjort nått fel, ja så fortsätter det till sidan 15 .. Där står det som stört mina cirklar

DÄRFÖR HAR KVINNOR SEX ... klart man stannar upp, vem kan motstå den kunskapen . men samtidigt ,, är inte det självklart ??? , För män är det lätt, vi har sex för att vi gillar de , nån mer anledning behövs inte .. men nu är det kvinnor det handlar om o det kan mycket väl va en annan sak , åtminstone är det en sanning i männens värld... mycket riktigt av tusen tillfrågade kvinnor fick man 237 olika svar , hade det varit män man fråga hade man fått ett.. Hmm kanske därför man frågar kvinnor ..som bekant är män o kvinnor lite olika , kvinnor tänker, men försöker, kvinnor kan göra fler saker samtidigt , män försöker .. Det här är naturligtvis en nagel i ögat på vår manlighet ,, särskilt som vi titt som tätt får det kastat i ansiktet av en triumferande flickvän.... Tills nu har vi haft vår lilla liv lina, den so hållit humöret uppe , den som gjort att hoppet levt , som gjort att vi kunnat sitta där o ta allt med ett litet elakt flin på läpparna bara väntandes på att få drämma till med det enda vi har .. Det finns två saker kvinnor inte kan,... säger vi med triumferande röst o med en känsla av att haha där fick du.. .. HA SEX O ONT I HUVET SAMTIDIGT .. sen förnöjt kunna sitta där med ett elakt flin o känna oss tillräckliga .. .. Nu har allt ställts på huvet . ja det står så i tidningen, då måste de va sant .. eller i alla fall nästan sant..KVINNOR HAR SEX FÖR ATT BOTA HUVUDVÄRK,, fan hela värden rasar, vad ska man nu tro på, vad sak man nu söka sin styrka.. Vad ska man nu slänga i ansiktet på sin kära. när hon plågar en med sin medfödda överlägsenhet.. rummet snurrar . livet känns som en kränkning ..Kryper ihop i fosterställning o för bannar att man blev född .. suck,, ja ni fattar ... hur fel kan det bli .. metro är en skit tidning , jepp så är det, i alla fall tills det står nått som ger en självkänslan tillbaka ..
ja kanske bäst att dra täcket över huvet krama kudden , sägga natti natti o börja räkna får .. Får föresten ,det fanns en artikell om en pizzeria som hade får i källaren. ja vad säger man närproduserat ,, men den saken vet vi inget om ..
natti natti sussa sött
stefan

1 kommentar: