fredag 9 oktober 2009

Doktor dag

Idag har så VM i snacka runt o hålla tunt slutligen avgjorts,, ,,
vinnare , med motiveringen ..
pratar mycket och ofta om en kärnvapen fri värld på ett sånt sätt man nästan tror de,,
kanske inte var på pricken återgivet men det var väl det dom mena, oslos Nobel komite ..
WoW blev reaktionen från vitahuset Wow säger jag , men Grattis då president Obama ,,Ser fram mot den dan då man måste ha gjort nått på riktigt för att få priset...

Jiiippiii !!! idag har det varit en riktigt bra dag ..Hösten visar sej från sin soliga sida, nått man ska tillvara ta . Såg föresten att helgen skulle bli fullständigt avskyvärd väder mässigt .

Fick äntligen en läkartid, ja inte i dag, den fick jag i måndags men idag var det dax..
Har sen tolv år reumatism, inte den roligaste sjukdomen om det nu finns nån sjukdom som är rolig .Ska inte klaga så mycket, har inte haft så stora problem genom åren , har till o med varit symptomfri under långa perioder .. men säg den glädje som varar.inte den här i alla fall.
I vintras börja det bli sämre o den försämringen har bara fortsatt, Nu på slutet har det till o med varit ganska kämpigt ..alla har väl sina skavanker. Det är väl det som är att bli äldre. kroppen vill inte va med på samma sätt längre . nåja det är övergående ..Nu har jag fått en remiss till reumatologen på sös.. ser fram mot det ..ska bli skönt att få ordning på eländet



Sofie kom hem idag o fråga om hon fick gå på fest , ungdomsgården anordnar.. HJÄLP. Ungdomsgården, Fy är det redan dax lill hjärtat är ju bara tolv år ..Ungdomsgården minns man, det var där man tog sina första staplande steg in i vuxen världen.. vilka steg sen .. Det var där man börja fatta att tjejer inte bra va baciller ,,Det var oxå där man lärde sej konsten att supa eller snara hur man inte skulle dricka. ofta blev man en smula överförfriskad men det sågs inte nödvändigt vis som ett nederlag..

Dan efter samla man ihop sej och under stoj o skratt gav sin version av kvällen. i målande ordalag beskrev man alla händelser för en imponerad skara kompisar.. finalen kunde va allt från en kräk som man stolt visa upp eller så hade man fått hångla och då var man kung . o givetvis såg man till att alla som ville höra fick veta allt in i minsta detalj.. Även dom detaljer som inte fanns ..

Tjejer kunde dom oxå. Tjejer i den åldern verkar ha ett stort behov av att pröva sina känslor . Den yttersta känslan tycks vara lipen, jojo men,.Så fort dom fått i sej mellanölen så börjades det.. Tjejerna hade en imponerande repertoar när det kom til att lipa . Antingen lipa man för att väninnan inte va där eller så för att hon va där ,, snörvlande gav man varandra sina kärleks förklaringar.. Huuu du är så jävla bra vi ska alltid va kompisar , att det en stund senare kunde va fullt krig tycktes inte som nått problem dan efter va man vänner igen .

Nåja det var väl inte det enda man gjorde, lipa eller söp mena jag .. Man spela biljard o kasta pil oxå,, men framför allt så kolla man på tjejer o gjorde allt för att få deras uppmärksamhet,, skådespelandet viste i bland inga gränser. var man inte stor o tuff kunde man med viss fördel va lite pajas . Fick man tjejerna att skratt kunde det mycket väl resultera i nått bra framöver .. med bra menas givetvis, ja ni fattar . i dag kan man tycka det var lite gulligt men då var det blodigt allvar..

Är det då det min lilla gulle unge är på väg in i . Nja kanske inte riktigt än,, hon lipar visserligen , men fortfarande av begripliga skäl .. men vist klämtar klockan.. Man vet vad som väntar , o det är dax att göra sej beredd ..men vist känns det lite tidigt .. hon är bara tolv.. Fast för att va på säkra sidan kanske det är dax att damma av gammla bettan ,..rätt vad de är står det nån tvåmeters fjunig tonåring där o säger Ööööö . Men då jävlar är det slut på leken ..

När jag var tolv var man på hippa!!! Hippa va kul ..då fick man käka chips o pussa tjejer
Gonatt
stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar